Om Bottennappet

Bottennappet

Bottennappet startade som en idé av Thomas samt Niklas från början som med hjälp av Johan spånade över idéer om att starta upp en förening för personer med psykisk och fysisk ohälsa. Johan har erfarenheter av arbete inom föreningar och kontakter så som till Sportfiskarna. Sara kom med många bra idéer och kunskaper kring föreningslivet och blev likväl involverad i arbetet kring Bottennappet.


Föreningen bildades år 2020 efter en tids planering.

Eldsjälarna


För att driva en förening eller klubb behöver vi dessa personer som kallas för eldsjälar.


Vi jobbar inom föreningslivet och ger allt för att driva föreningen. Vi har ju insett att det inte bara är att starta en förening. Man behöver personer som i föreningen brinner för det dem gör. Eldsjälarna.


Men de viktigaste är medlemmarna att de har det bra och kan lita på de som har ansvar.


Vilka tar ansvar? Styrelsen framför allt... men de viktigaste i en förening är ändå elsjälarna de som vill föreningens bästa och som brinner för det dem gör.


Eldsjäl kan finnas i varje medlem!

Styrelsen och ansvarsområden.


Vi som jobbar med Bottennappet.


Vi har egen erfarenhet av psykiskohälsa.

Egen erfarenhet av föreningsliv, medlemskap och styrelsearbete.

Flera års erfarenhet av fiske av olika slag dels som hobby men även på tävlingsnivå.


Sara Karlsson,Vice Ordförande.Tillfällig ordförande till årsmötet


Peter Kvist Kassör.


Johan Broo, Medieansvarig, Sekreterare."Fiske för mig har alltid legat på hobby nivå. Jag har mest spinnfiskat från land och ifrån båt. Jag har varit nära att starta fiskeklubb ett tag i mitt liv och fick chansen men jag saknade det som jag har hittat i Thomas nämligen ett brinnande intresse och en så kallad "eldsjäl" som dessutom har blivit och är min mentor vad det gäller flugfiske som jag tidigare bara drömt om men inte förverkligat förrens nu". Här ansvarar jag för hemsidan, facebookgruppen och media i övrigt.


Niklas Lundberg, Suppleant.
Kontakt:


Sara Karlsson

sara@bottennappet.nu


Peter Kvist

peter@bottennappet.nu


Johan Broo

johan@bottennappet.nu


Niklas Lundberg

niklas@bottennappet.nu

Målet med fiskeklubben


Vad är Bottennappet?


Bottennappet är självklart lösning på ett problem. Alla vet vad ett bottennapp är och vad det kan leda till. Livet kan kännas som ett bottennapp men man kan ändå lösa det på något sätt. Det finns många liknelser att ta... Men det viktigaste kanske är att förhindra att detta sker i livets olika bottennapp.


Fiskeklubben Bottennappet är lösningen på problemet. Vi ser människan, naturen och livet som en stor del av våran verksamhet och tanken med klubben är att vi ska må gott, leva länge och väl. Vi ska inte ha några bekymmer med oss på resan genom livet, ångest och oro ska bort.


Fiske gör gott för hälsan och är en ro för själen, vi kommer se till att ni mår bra!